Flash-pelejä urheiluteemalla

Suoraan web-selaimessa pelattavat flash-pelit ovat pelaamisessa tätä päivää. Monet ovat varmasti kokeilleet näitä hauskoja online-pelejä, jotka löytyvät suoraan eri sivustoilta. Flash- ja Java-pelit eivät siis edellytä erikseen pelien lataamisia ja asennuksia koneelle, vaan niitä voi alkaa pyörittämään yleensä saman tien kylmiltään. Pelin latautuminenkin on nykyisillä internet-yhteyksillä useimmiten varsin ripeää. Ja mikä parasta, useimmat flash-pelit ovat myös täysin ilmaisia.Urheilu on aina ollut yksi suosituimpia peliaiheita muodossa jos toisessakin. Esimerkiksi erilaiset rallipelit olivat yksi ensimmäisistä videopelityypeistä, joita ilmestyi aikoinaan markkinoille. Myös tarkkuusammunta, erilaiset heittopelit, golf, onginta ja monet muut ovat suosittuja sporttipelien teemoja.

Disc Battle

Internetistä löytyy nykyään runsaasti erilaisia pelejä, joissa on jokin urheiluteema. Yksi tällainen on Disc Battle. Se poikkeaa hieman edellä mainituista pelimenetelmistä siinä mielessä, että tämä peli ladataan omalle mobiililaitteelle. Tätä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä pelin lataaminen ja asentaminen on yksinkertaista: esim. Android-mobiililaitteella se tapahtuu oikeastaan lähes huomaamattomasti. Disc Battle on hockey-aiheinen peli, jonka parissa voi huomaamatta mennä vaikka useitakin tunteja kerralla.

Robosoccer

Varsin mielenkiintoinen urheilupeli on myös Robosoccer. Ja kyllä, tässä robotit pelaavat jalkapalloa. Tämä peli kulkee Euroopassa nimellä Robo Football, ja se on erittäin suosittu. Tämä on hauska koko perheen peli, ja siinä on myös eräs huvittava yksityiskohta, jota ei oikeastaan voi jättää mainitsematta: jotta peliä pääsisi pelaamaan, tulee pelaajakandidaatin osoittaa, ettei ole robotti.

Loputtomasti valinnanvaraa

Lisää hauskoja urheiluaiheisia pelejä löytyy esimerkiksi suomenkieliseltä Pelikone.fi –sivustolta: Tarjolla on mm. käsipalloa, lumilautailua, koripallon heittoa ja tietysti jalkapalloa, jota voi pelata useassa eri muodossa. Esimerkiksi maalivahdin perspektiivistä pelattava Save the Goal tuo kiinnostavaa vaihtelua tyypillisiin jalkapallopeleihin verrattuna. Mikäli olet taas enemmän koripallon ystäviä, voit lukea lisää koripalloaiheisista peleistä artikkelistamme Parhaat koripalloaiheiset pelit.Jalkapallon, koripallon ja käsipallon lisäksi flash-pelejä on tehty varmasti kaikista mahdollisista lajeista. Suomalaisia jääkiekon ystäviäkään ei ole unohdettu, sillä myös flash-aiheisia lätkäpelejä on runsaasti tarjolla.